• Berry Tiebie (2e van rechts) en Melvin Peeters (rechts) vieren de overwinning, links van hen applaudisseren Lorenzo en Marc van Tata Steel voor hen.

    Karen Vleugel

Tiebies Landbouwmechanisatie wint IJmond Werkt! award 2017 Mastermate Zwager en Tata Steel grijpen naast de hoofdprijs

15-11-2017, 14:52 | Lezersnieuws | Merel de Vries

UITGEEST - Tijdens het ondernemersevent IJmond Onderneemt dinsdag 14 november jl. in A9 Studio’s is Tiebies Landbouwmechanisatie uit Heemskerk verkozen tot winnaar van de IJmond Werkt! Award 2017. De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. Bij IJmond Werkt! worden mensen die onder de Participatiewet vallen geholpen in hun zoektocht naar werk.

De ruim 240 bezoekers van het event IJmond Onderneemt brachten naar aanleiding van filmpresentaties hun stem uit op de genomineerden. Een deskundige jury, bestaande uit Marieke van Dijk (wethouder van de gemeente Heemskerk), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Robert Egthuijsen (namens The Bike Guru, winnaar van de Award in 2016) nomineerde de drie bedrijven eerder naar aanleiding van argumenten van de werkgeversadviseurs van IJmond Werkt!

Na de eerste stemronde bleek Tiebies al een lichte voorsprong te hebben op de andere twee. Bij Tiebies werken 3 monteurs via IJmond Werkt!. In de films overtuigde eigenaar Berry Tiebie de aanwezigen vol enthousiasme: “Ik kan eigenlijk niets negatiefs over deze jongens verzinnen en ik kan enorm veel van ze leren, ze zijn een meerwaarde voor het bedrijf.” Ook in de tweede stemronde kreeg Tiebies de meeste stemmen en werd daarmee overtuigend winnaar. De overige genomineerden Mastermate Zwager en Tata Steel kregen ook, zij het een kleinere versie, een award uitgereikt uit handen van bestuursvoorzitter van IJmond Werkt! Arjen Verkaik.

Wilt u als ondernemer kans maken op de award 2018? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een adviseur van het werkgeversteam en bekijk samen de mogelijkheden binnen uw bedrijf! Telnr. 0251-279045.

IJmond Werkt! is hét loket voor werkgevers. Met UWV participeert IJmond Werkt! in het WerkgeversServicepunt IJmond. Werkgevers hebben hiermee één aanspreekpunt voor al hun vragen over personeelsvoorziening, social return, jobcarving, proefplaatsingen, arbeidsmarktinformatie, loonkostensubsidies, arbeidsjuridische zaken en andere aan arbeid gerelateerde zaken.